Известие

Collapse
No announcement yet.

Съединител за Боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съединител за Боксер

Здравейте колеги! Имам проблем с колата! Проблема е, че когато подавам газ оборотите се покачват, а колата не върви. Като настъпя педала и някакси прекъсва и не набира нормално. Прегледах няколко теми, а и един познат ми каза, и стигнах до заключението че е съдинителят. Също така разбрах, че той не е с жило, а с някакви помпи. Някой ще може ли да ми обясни къде се намират тези помпи? Благодаря!

Според казанието, помпите са ок, феродовиа диск, или притискателниа диск са отидени.
    а помпите едната е горе а другата претполагам е на скоросната кутия
    ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

Колега и аз имам проблем със съединителя обаче при мен ми губи и течност и е от цилиндъра или помпата и сега ще им сменям уплатненията но не ми остава време да ги сменя. Иначе помпата се намира под педала като се наведеш ще я видиш в дясно до бушоните навътре (закрепена е за педала), а цилиндъра е закрепен за двигателя гледаш до капачката за маслото навътре от лявата страна, ще видиш в предния му край пропка за обезвъздушаване. Тук можеш да видиш как изглеждат
      Цилиндър:
      http://www.autoricambiallibrio.it/defau ... e=-1&idA=1
      Помпа: http://www.autoricambiallibrio.it/defau ... e=-1&idA=1

Успех!!!
      Fiat Punto 1.2 75
      ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов

Comment

Благодаря!

Comment

Да запитам да не пускам тема.Моя съединител го смнях преди 4-5 месеца сега скърца нещо като го натискам,дали е помпа и притреперва нещо леко.Но само като е запалена колата и сменям скоростите скърца?
          Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

По скоро е притискателен диск
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

tonov ще ида да видя кво е ще им кажа за това.Че ходя при едни в Бургас.Ако има някъде сервиз.Момчета да разбират от алфи,без Кафеджиеви
              Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Working...
              X